Összefoglaló weboldal nyílt a magyar internetszolgáltatókról

A Big Fish Kft. a hazai online közönség számára is elérhetővé tette a magyar internetszolgáltató piaccal foglalkozó weboldalát, ahol több száz vállalat szolgáltatásairól és díjcsomagjairól tájékozódhatnak a látogatók.

Az oldalon a szolgáltatói és díjcsomag-adatok jól elkülöníthetően, többféle szűkítési szempont szerint kereshetők, primer távközlési körzetek alapján is áttekinthetők, lehetőséget teremtve ezzel az egyes díjcsomagok összehasonlítására.

Az oldalon külön cikksorozatban foglalkoznak a szolgáltatói weboldalak tartalmi és esztétikai elemzésével (Kirakat), Reflektor címmel magukról a szolgáltatásokról, azok összehasonlításairól terveznek sorozatot, s a Netcafé menüpont alatt az ország internet kávézóiban tett álruhás látogatásai során szerzett benyomásaikat összegzik.

Mint Rátonyi Gábor Tamás, az isz.hu felelős szerkesztője elmondta: sem a szolgáltatók pártján, sem velük szemben nem állnak, céljuk egy olyan objektív, köztes, közvetítő pozíció elfoglalása, mely a hazai internet voltaképpeni működtetőit és használóit hozza közelebb egymáshoz.

(Prím-Online)

Ajánló: