A kisvárdai választópolgárok a korábbi törvénysértő aláírás ellenére ismét bizalmat szavaztak Oláh Albertnek. A polgármestert bírói ítélet kötelezte lemondásra. A nyírbogátiak viszont nem bocsátottak meg, ők leszavazták a szintén ítélettel lemondatott polgármestert, és a kormánykoalíció jelöltjét választották a helyére.

Kisvárdán a korábbi polgármester kapta a legtöbb szavazatot, akinek egy törvénysértő aláírása miatt jogerős bírósági ítélet alapján kellett lemondania tisztségéről. Oláh Albert 3068, a szocialista Bajor Tibor országgyűlési képviselő 1469, míg a harmadik induló, Mártonné Csimbók Ildikó, a város jegyzője 945 szavazatot kapott. A 14 347 választásra jogosult kisvárdai közül 5482 ment el szavazni, így a részvételi arány 38,2 százalékos volt.

Nyírbogáton nem bocsátottak meg a szavazók a törvénysértésért. A szocialista polgármesternek, Birta Sándornak ugyancsak törvénysértő aláírásért, bírósági ítélet alapján kellet távoznia. Ő is újraindult, de második lett a Fidesz, az FKGP és az MDF közös jelöltje, Simon Miklós országgyűlési képviselő mögött. A két induló közül Simon Miklós 967, míg Birta Sándor 786 voksot kapott. A szavazáson 71,8 százalékos volt a részvételi arány, a választásra jogosult 2502 nyírbogáti lakos közül 1797 járult az urnákhoz, de 44 voks érvénytelen volt.