A rendőrség tíz napja rendkívül nagy erőkkel nyomoz egy Kerekegyházáról eltűnt házaspár ügyében. A 62 éves férfi és 55 éves nő június 27-én ment el otthonról kocsival, s azóta nyomuk veszett.
 

Hortobágyi István őrnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: A 62 éves férfi és 55 éves nő június 27-én ment el otthonról kocsival, s azt mondták családtagjaiknak, hogy nemsokára hazatérnek. Ez viszont nem történt meg, így a felnőtt fiú gyermekük bejelentette az eltűnésüket. A szóvivő szerint tíz nap óta folyik a Boros házaspár felkutatása. Kocsijukat az eltűnésük után másnap, 28-án megtalálták Kerekegyháza határában egy dűlőúton. A jármű épségben, lezárt állapotban volt, balesetnek, vagy erőszakos cselekedetnek nem volt nyoma.

Egyelőre államigazgatási eljárás keretében folyik a kutatás. A rendőrség kihallgatta a rokonokat, barátokat, ismerősöket, hátha tudnak valamit a házaspár hollétéről, és számos adatot gyűjtöttek össze azon a feltételezett útvonalon is, ami a kerekegyházai lakástól az elhagyott kocsiig vezetett.