Huszadikai ünnepség 680 millióért

Az augusztus huszadiki központi rendezvényeknek Budapest mellett Miskolc, Siófok és Zalaegerszeg ad otthont - adta hírül az Országimázs Központ. Az ismertetés szerint az egész napos budapesti eseménysorozat 177 millió 749 ezer forintból valósul meg. A Miskolcon, Zalaegerszegen, Siófokon megrendezendő központi ünnepségekhez 103 millió 300 ezer forinttal járul hozzá az Országimázs Központ.

- Az ünnepi programokat részletesen óriásplakátokon, hirdetésekben ismertetjük. Az országos és vidéki sajtóban (újságokban, rádiókban és televíziókban) elhelyezett tájékoztatók, spotok gyártására és megjelentetésére, a nyomtatott anyagok tervezésére, előállítására, valamint az ilyenkor nélkülözhetetlen biztosítási, forgalomszervezési és közüzemi díjakra 158 millió 196 ezer forintot fordítunk - olvasható a közleményben.

A tájékoztatás szerint a látványtervezés, a kivitelezés, a biztosítás, a védelem a felhasznált anyagok összköltsége 247 millió 600 ezer forint.

Összességében tehát a millenniumi 2001. évi augusztus 20-i nemzeti ünnep eseményeire, rendezvényeire lakosonként 68 forintot fordít az ország - tartalmazza az OK közleménye, amely arról is tájékoztat, hogy a tűzijáték mind a négy helyszínen 21 órakor kezdődik majd.

 Korábban:

Egyelőre megint titkosak az augusztus 20-i ünnepségek szerződései