Három éven keresztül sorozatosan erőszakot követett el kiskorú nevelt lányain egy Veszprém megyei férfi. A két, most 14 és 15 éves lány még anyjának sem merte elmondani, mit tesz velük a nevelőapa. A férfit felesége azután jelentette fel, hogy őt is be akarta vonni perverz játékaiba.

Erőszakos közösülés alapos gyanújával helyezték előzetes letartóztatásba azt a férfit, aki évek óta zaklatta nevelt lányait - tudta meg az [origo] Tóth Zoltántól, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől.

A férfit felesége azután jelentette fel, hogy az nem elégedett meg a kislányok sorozatos megerőszakolásával, és őt is be akarta vonni perverz cselekményeibe. Azelőtt a lányok még anyjuk előtt is titkolták azt, hogy apjuk rendszeresen erőszakot követ el rajtuk, mivel a férfi megfenyegette őket.

Az ügy során kiderült, a kislányokat három éve, 11 és 12 éves korukban környékezte meg először mostohaapjuk. A kirívóan súlyos bűncselekményért akár 15 évet is kiróhatnak az amúgy büntetlen előéletű férfira.

[origo]