A MIÉP fenntartja véleményét

A MIÉP szerdai sajtótájékoztatóján Csurka István fenntartotta a párt álláspontját a Fradi eladásáról. Közölte: ha kijelentései miatt Bognár László alelnöknek börtönbe kell vonulnia, akkor vele mennek a többiek is.

Összpontosított támadás indult a MIÉP ellen - jelentette ki Csurka István pártelnök szerdán, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján. A politikus arra utalt, hogy a párt alelnökének, Bognár Lászlónak múlt heti, antiszemita ijelentései miatt feljelentést tett több zsidó szervezet, köztük a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége is.

Csurka jelezte, hogy fenntartják álláspontjukat - mely szerint egy mohó, gátlástalan üzletcsoport szerezte meg az FTC-t, amelynek semmi köze a magyarsághoz -, és készek börtönbe vonulni Bognár Lászlóval együtt, ha ő erre kényszerülne.

A Legfőbb Ügyészség még nem döntött arról, hogy elrendeli-e a nyomozás közösség elleni izgatás miatt a MIÉP alelnöke ellen - tudta meg az [origo] Horányi Miklóstól, a Legfőbb Ügyészség szóvivőjétól. Az ügyész elmondta, hogy péntekig döntenek az ügyben.

[origo]

Korábbi cikkeink:

A Központi Ügyészségi Nyomozóhivatal dönt a MIÉP-es alelnök ügyében

Hat zsidó szervezet feljelentette a MIÉP-et

Az FTC eladása kapcsán antiszemita MIÉP-es kirohanás a sajtótájékoztatón