Ígéretek helyett reformálna a kisgazdapárt

Ígéretek és kampányintézkedések helyett új programokat és reformokat dolgoz ki a kisgazdapárt. A párt megkezdte jövő évi választási programjának kidolgozását. A program beváltható ígéreteket és teljesíthető célokat tartalmaz majd a következő parlamenti ciklusra.

Az FKGP vezetői szerint a tudatosan alkalmazott népszerűség- és hangulatjavító ígéretek és kampányintézkedések helyett olyan új programok és reformok kidolgozására van szükség, amelyekhez elengedhetetlen, hogy a kisgazdapárt szerepet vállaljon a következő kormányzati ciklusban.

Torgyán József pártelnök és Gyimóthy Géza országos főtitkár felhívják a figyelmet arra, hogy a jövő évi általános országgyűlési választásokra tekintettel az FKGP országos szakmai kabinetjei megkezdték a párt 2002. évi választási programjának megvitatását és végleges formába öntését.

"Az FKGP a nemzeti, konzervatív, keresztény értékekre építve a tartalmi politizálást kívánja tovább folytatni" - közölték a párt vezetői. Az FKGP választási programja megvalósítható, teljesíthető célokat és beváltható ígéreteket tartalmaz a 2002-2006 közötti kormányzati ciklusra. "A kisgazdapárt a szakmai program elkészítésével is lehetőséget kíván teremteni arra, hogy 2002-ben még az 1998-as általános országgyűlési képviselő-választásokhoz képest is jobb eredményt érjen el" - áll a két politikus közleményében.

Korábban:

Kisgazdareform: vissza a frakcióba?

Képviselői helyek a Fidesztől a kisgazdaminisztereknek