A Bodrogba fulladt egy gyerek

A tiszalöki erőműnél megtalálták annak a 12 éves fiúnak a holttestét, aki vasárnap veszett a Tiszába. Ugyanakkor tovább keresik azt a 9 éves kisfiút, aki szerdán este merült el a Bodrogban.

A tiszalöki erőműnél, a duzzasztómű területén szerdán délután megtalálták annak a 12 éves fiúnak a holttestét, aki vasárnap veszett a Tiszába, ugyanakkor tovább keresik azt a 9 éves kisfiút, aki szerdán este merült el a Bodrogban.

A 12 éves tokaji fiú még vasárnap azzal távozott el hazulról, hogy barátjához megy játszani. Ehelyett a Tisza-partra ment, ahol egy stégről a vízbe esett. Az áradó Tisza elsodorta. A közelében tartózkodó felnőttek hiába siettek segítségére, nem tudták kimenteni.

Felkutatásában a miskolci speciális mentők is részt vettek, ám ők sem találták meg a gyereket, akinek holttestére szerdán délután leltek a Tiszalöki Vízerőmű duzzasztóművénél.

A másik szerencsétlenség szerdán este történt. Két testvér, egy kilenc éves és egy 12 éves fiú Sárazsadánynál a Bodrogra ment fürdeni. Az idősebbik fivér a sötétben egy nagyobb csobbanást hallott, öccsét azonban már nem látta. A vízbe merült gyermek keresését csütörtökön folytatják.