Torgyán rajong a Szigetért

Több zuhanyzót, mosdót, esővédő sátrat és egy medencét szeretne látni a Szigeten Torgyán József, aki délután sorra látogatta a programokat, és - mint mondta - nagyon tetszett neki minden. Az FKGP elnöke kiállt a melegek mellett.

Minden magyar gyermek isten teremtménye, úgy kell elfogadni őket ahogy vannak, minden más megoldás diktatúrához vezet - közölte Torgyán József a Pepsi Szigeten tett látogatása közben, utalva a melegek elleni fellépésekre. Az FKGP elnöke nem keltett nagy feltűnést a Szigeten, nem kisérték sokan, de jópár szigetelővel szóba állt; fejét csóválva ugyan, de kezet fogott egy krisnás pappal, majd egy gyöngyfűző lányt akart lebeszélni a dohányzásról, megjegyezve, hogy korábban ő Munkást szívott. Nem fogadott el egy felfújt ötujjas kesztyűt egy fiútól, mert "a politikai lufi és Torgyán József az két különböző dolog."

Torgyán szerint minden politikusnak ki kellene mennie a Szigetre, mert a politikusok célja, hogy az emberek boldogok legyenek és ezen a rendezvényen boldog embereket lehet látni. A jövőről szólva azt mondta, minden el fog követni, hogy a következő évben több zuhanyzó, mosdó, esővédő sátor és egy medence is legyen a Szigeten.

[origo]