Különféle értéktárgyakat és műszaki cikkeket vittel el a szocialista képviselő családi házából. A betörés alatt hárman is otthon voltak, de nem vettek észre semmit.

Betörtek egy családi házba a főváros második kerületében, az Úrbéres utcában hétfőre virradó éjszaka. Az MTI úgy tudja, hogy a családi ház Szekeres Imre szocialista parlamenti képviselő tulajdonában van.

A rendőrség szóvivője annyit árult el, hogy hengerzártörés módszerével hatoltak be a házba, ahonnan különféle értéktárgyakat, főleg műszaki cikkeket vittek el. A családi házban hárman is otthon tartózkodtak, a betörést azonban nem észlelték, személyi sérülés nem történt. A rendőrség lopás gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

Az országgyűlési képviselő az MSZP sajtóirodáján keresztül megerősítette, hogy hétfőn hajnalban betörtek budapesti otthonába. Közleménye szerint elvitték a képviselő laptopját és mobiltelefonját, valamint feleségének mobiltelefonját. Ezen felül a lakásban található 180 ezer forint készpénzt is ellopták.