Eltűnt két kecskeméti kislány

Szerdán eltűnt két kislány Kecskemétről. A rendőrség körözést adott ki a 13 éves Szomora Júlia és a 14 éves Faragó Nikolett ügyében. A lányokat eltűnésük napján egy kecskeméti szórakozóhelyen látták utoljára.

Szomora Júlia
A Kecskeméti Rendőrkapitányság keresi azt a két, 14 és 13 éves kislányt, akik október 17-én szerdán tűntek el, miután reggel elindultak iskolába, de oda már nem érkeztek meg. Szemtanúk a két barátnőt eltűnésük napján még együtt látták egy szórakozóhelyen - közölte az [origo]-val a Bács Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A 13 éves Szomora Júlia és a 14 éves Faragó Nikolett előkerítésére körözést adott ki a rendőrség. Faragó Nikolett körülbelül 170 cm magas, karcsú, hosszú barna hullámos hajú. Eltűnésekor barna sztreccsnadrágot, világos zöldeskék melegítő felsőt, szürke baseballsapkát, hátán fekete-fehér hátizsákot viselt. A lány homlokán anyajegy

Faragó Nilolett
látható. Barátnője Szomora Júlia szintén körülbelül 170 cm magas, karcsú, hosszú barna egyenes hajú, barna szemű, kissé hajlott tartású. Utolsó ismert ruházata: kék bő szárú farmernadrág, világosszürke edzőcipő, kék színű surdakalap.

A rendőrség a lakosság segítségét kéri, aki bármit tud a lányok hollétéről, vagy más, velük kapcsolatos információval rendelkezik, az hívja a Kecskeméti Rendőrkapitányságot, a 06-76-484-684/35-31 számú telefonon, vagy hívja a segélyhívó számokat.

[origo]