Gyermekkereskedelem gyanújával rendelt el nyomozást a rendőrség ismeretlen tettes ellen Terry Black feljelentése alapján. Az eljárást a szerdán, feljelentéskiegészítés keretében átadott újabb bizonyítékok alapján indították. A csecsemőt örökbe fogadó transzvesztita és a gyermek édesanyja közötti vita közben egyre inkább eldurvul.

A Terry Black ügyvédje által feljelentés tett feljelentés alapján a rendőrség úgy döntött, hogy ismeretlen tettes ellen nyomozást indít gyermekkereskedelem gyanújával - mondta el az [origo]-nak Dézsi Mihály a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A feljelentést Terry Black és ügyvédje tették korábban, mivel a transzvesztita örökbefogadási procedúrája alatt olyan események tanúja volt, amelyek gyermekkereskedelemre utalnak. Ezekről az eseményekről Terry Blackék videó és hangfelvételeket is készítettek.

Az örökbeadó szülők és Terry Black közötti vita a gyermek felügyeletéért odáig jutott, hogy mindkét fél a másik múltjának kényes részleteit kiszivárogtatva igyekszik jobb pozícióba kerülni. Ennek nyomán kiderült, hogy az örökbeadó édesanya szodomita pornófilmben szerepelt, míg a transzvesztitáról homoerotikus felvételek készültek, valamint külföldön homoszexuális prostituáltként is tevékenykedett. Ugyanakkor mindkét fél azzal érvel, hogy szülői alkalmasságát nem az dönti el, korábban mivel foglalkozott.

[origo]

Korábban:

Újabb paragrafusba kapaszkodik Terry Black
2001. november 13.

Terry Black ügyvédje Harrach döntését elsöprő fordulatra számít
2001. november 13.

A szociális tárca szerint jogszerűtlenül van Terry Blacknél Danika
2001. november 13.

Ajánlat:

Örökbefogadások alakulása az elmúlt években

Sorban állni a szeretetért - olvasson a hazai örökbefogadás helyzetéről!

Örökbefogadás -ismerje meg a folyamat jogi hátterét!