Közel félmilliárdot szán az imázsközpont szilveszterre

Budapest mellett Sopron és Szolnok szilveszteri programját támogatja a az Országimázs Központ. Tájékoztatásuk szerint mindez 431,4 millió forintba kerül, plusz az áfa.
A fővárosi központi rendezvény mellett Sopron és Szolnok szilveszteri programját szervezi és támogatja az Országimázs Központ. Az ünnepségsorozat 431,4 millió forint plusz áfába kerül az imázsközpont kimutatásai szerint.

A fővárosban a szilveszteri rendezvénysorozat 21 órakor az Oktogonon kezdődik és éjjel 2 körül ér véget a Hősök terén, ahol tűzijáték is lesz. A tűzijáték kivitelezése, a biztosítás, a védelem a felhasznált anyagok, a látványtervezés összköltsége 84 millió 760 ezer + áfa forint.

Az országos és vidéki sajtóban (újságokban, rádiókban és televíziókban) elhelyezett tájékoztatók, spotok gyártása és megjelentetése, a nyomtatott anyagok tervezése, előállítása 95 millió 071 ezer 436 forint + áfa kerültek.

Művészeti költségek, közreműködők és fellépők tiszteletdíjai, jelmezek, jogdíjak, díszlettervezés és építés, építési-bontási és díszítési költségek, színpadok építése, hangosítástechnika, színpadtechnika, az eseményeken szereplő gépjárművek bérleti díja: 224 millió 502 ezer 256 forint + áfa. Személyi költségek, biztonságtechnikai, forgalomtechnikai, szervezési költségek, orvosi ellátás, mentés, közegészségügyi és köztisztasági költségek, kordonok és biztosítás, forgalomelterelések, logisztikai költségek, köztéri hangosítás és világítás: 27 millió 079 ezer 846 forint + áfa - az Országimázs Központ tájékoztatása szerint.