nem kell Medgyessy Péter ma ismerteti programját

Körvonalazódik az MSZP országos listájának végleges változata - értesült a Népszabadság. A lap úgy tudja, hogy az országos listát Medgyessy Péter miniszterelnök-jelölt vezeti, őt Kovács László pártelnök követi majd. Medgyessy a budapesti Pilvax kávéházban ma ismerteti Egyetértésben a nemzettel című programját.

Az MSZP országos választási bizottsága hétfőn tárgyalt a párt listájának összetételéről - értesült a Népszabadság. A párt országos elnöksége ma és pénteken vitatja meg a választási bizottság javaslatát, amelyet az MSZP választmánya szombati tanácskozásán tárgyal. Ezt követően az elnökség és a választmány közös javaslata alapján a párt január 26-i kongresszusa fogadja el a szocialisták országos listáját.

A Népszabadság információi szerint az országos listát Medgyessy Péter miniszterelnök-jelölt vezeti majd, akit Kovács Lászlópártelnök követ. A lap úgy tudja, a lista első tíz helyén szerepelnek majd a választási bizottság további tagjai: Szili Katalinpártelnökhelyettes, Jánosi Györgyválasztmányi elnök, Nagy Sándorfrakcióvezető, Puch Lászlópénztárnok, Baja Ferencpártigazgató, illetve a testület két rendszeres meghívottja, Juhász Ferenc és Lendvai Ildikóalelnök, valamint Horn Gyulavolt miniszterelnök.

Korábban:

Január végén nyilvános az árnyékkormány összetétele