Jimmy megölésével vádolták nevelt fiát

A fogdában töltötte az ünnepeket Jimmy nevelt fia, Veréb Zsolt. A fiú arról számolt be, hogy megvádolták az énekes megölésével - írja a Blikk.

Zámbó Jimmy nevelt fia, Veréb Zsolt a fogdában töltötte az ünnepeket. A fiú, aki megszólal a Kék fény ma esti adásában, azt hitte: otromba tréfa csak, hogy - bár nem hivatalosan - megvádolták Jimmy megölésével.

"Nem volt rossz a viszonyunk. Jimmy hatéves koromtól nevelt. Felnéztem rá. Kisebb konfliktusaink akadtak, de soha nem takaróztam a nevével, soha nem kértem a segítségét" - mondja Csákány Tibornak, a Kék fény főszerkesztőjének Veréb Zsolt. Ő Jimmy feleségének, Editnek az első házasságából származik, és a zalaegerszegi gázolajlopás ügyében van előzetes letartóztatásban.

"Jimmy bevállalt engem, de nem erőltettük a kapcsolatot. Nem véletlen, hogy nincs közös fotónk. A fényképeken mindig a Zámbók szerepeltek" - folytatja Zsolt. "A médiából tudtam meg, hogy bár nem hivatalosan, de megvádoltak gyilkossággal. Aztán a döglött ügyek osztályáról megkeresett egy nyomozó. Félóráig beszélgettünk, nem hivatalosan. Elmondtam: amikor felhívott az egyik rokon, hogy Jimmy meghalt, azt hittem, ez rossz vicc. Nem voltam ott, amikor meghalt. A nyomozó kérdezte, beülnék-e poligráfba. Igen, mondtam. Szerintem az olajügyekhez kellenek a nagy nevek, ezért vagyok most bent, és ezért kerültem a címlapokra. Pedig kis porszem vagyok ebben. Nagyon fájt, hogy szeretteim nélkül kellett eltöltenem az ünnepnapokat."

A Jimmy-akta végül visszakerült az irattárba - emlékeztet a Blikk.

Korábban:

Lezárták a nyomozást Zámbó Jimmy halála ügyében

(OS)