A Legfőbb Ügyészség felülvizsgálati indítványt terjesztett be Varga Tamás terhére a Fejér Megyei Bíróság korábbi jogerős ítélete ellen. Varga Tamás, aki ellen több büntetőeljárás indult, a Fidesz gazdasági tanácsadója volt 1990-92-ben.
Horányi Miklós többet nem kívánt mondani az ügyről, miután az folyamatban van a Legfelsőbb Bíróságon.

A Fejér megyei büntetőügyben Vargát  orgazdaság miatt, a dunaújvárosi önkormányzat Dunaferr-részvényeivel való visszaélés kapcsán, két év hat hónap börtönre ítélte a városi bíróság 1999-ben. A megyei bíróság azonban tavaly februárban már bizonyítottság hiányában jogerősen felmentette Vargát a vádak alól. Ez ellen a másodfokú ítélet ellen nyújtott be felülvizsgálati kérelmet a Legfőbb Ügyészség.

Egy másik büntetőeljárásban tavaly novemberben a Budakörnyéki Bíróság mondta ki elsőfokú, nem jogerős ítéletében Varga Tamás bűnösségét jelentős értékű vámárura, üzletszerűen, folytatólagosan elkövetett csempészet bűntettében. A Budakörnyéki Bíróság két és fél év letöltendő szabadságvesztéssel sújtotta Vargát luxusautók csempészete miatt. A bűncselekményt a nem jogerős ítélet szerint összesen 68,9 millió forint értékű vámárura követte el Varga Tamás, a luxusautók között voltak Bentley-k, Jaguárok, Porschék és BMW-k.

A Budakörnyéki Bíróság elsőfokú ítéletét az ügyész tudomásul vette, a védők azonban felmentésért, illetve enyhítésért fellebbeztek, így a büntetőper a Pest Megyei Bíróságon folytatódik. Varga az ítélethirdetéskor nem jelent meg, mint ahogyan a korábbi tárgyalásokon sem. Ellene nemzetközi elfogatóparancs van hatályban.

Varga ellen csalás vádjával egy másik büntetőper is folyamatban van a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. Továbbá 1998. szeptemberében a Budai Központi Kerületi Bíróság mentette fel bizonyítottság hiányában az akkor csalással és sikkasztással vádolt Vargát. Miután abban az eljárásban maga az ügyész javasolta Varga felmentését, fellebbezés hiányában már az elsőfokú ítélet jogerőre emelkedhetett. Akkor még megjelent a bíróság előtt Varga, ám kérésére a pert zárt tárgyaláson folytatták le és a felmentő ítélet kihirdetésekor a sajtó nem lehetett jelen.