Balesetek miatt dugult be a főváros

Péntek reggel a fővárosban több baleset történt, ez jelentősen megnehezítette a reggeli csúcs idején a közlekedést. Miskolcon tömeges baleset történt, tucatnyian megsérültek, amikor egy autóbusz tartálykocsival ütközött.

Óbudán, a Bogdáni úton, a Szentendrei út közelében két személygépkocsi ütközött össze, a XI. kerületben a Nagyszőlős utcában, az Ajnácskő utcánál,  a Budaörsi út felé vezető oldalon személygépkocsi ütött el egy gyalogost- jelentette a Fővinform. A XVIII. kerületi Üllői út 441-es számú ház előtt tehergépkocsi ütközött össze az 50-es villamossal. A tehergépkocsi sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították, a villamoson senki sem sérült meg. A sérült teherautó egy forgalmi sávon akadályozza a forgalmat.

Az V. kerületben, a Széchenyi felső rakparton a Roosevelt tér közelében a Margit híd felé eső szakaszon egy személygépkocsi felborult. A sérült jármű a 2-es villamos haladást nem akadályozza.

A Kodály köröndön egy motorkerékpár és egy személyautó ütközött össze. A Kerepesi út és a Hungária körút csomópontjában egy tehergépkocsi és egy személyautó karambolozott. Valamennyi helyszínen tart a vizsgálat.

Nem üzemelnek, illetve sárgán villognak a jelzőlámpák, ezért figyelmesen haladjanak át a Váci út és a Vizafogó utca, valamint a Fehér út és a Gyakorló utca kereszteződésén, továbbá a Deák Ferenc téren.

Tömeges baleset Miskolcon

Tucatnyian sérültek meg abban a közlekedési balesetben, amely péntek reggel 8 óra előtt történt Miskolcon. A 3-as számú főút városi szakaszán, a hejőcsabai vasúti átjáró alatt egy Volán autóbusz tartálykocsival ütközött. Az elsődleges jelentések szerint egy embert súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba, tízen könnyebb sérülést szenvedtek- írta az MTI. Az út ezen szakaszát a rendőrség a jelenleg is tartó helyszínelés miatt lezárta. Hatalmas a torlódás, az autósokat a Miskolci Egyetem felé vezető útra terelik.