A XVII. kerületben, a Ferihegyi úton a Rákoshegy vasútállomás után a Damjanich utca közelében két személyautó ütközött össze. Tart a vizsgálat.

A Fehérvári út és a Bocskai út kereszteződésénél sárgán villognak a jelzőlámpák, ezért figyelmesen haladjanak át. Az Árpád hídon a szigeti lehajtó közelében a Pest felé vezető belső sávban egy műszaki hibás autó akadályozza a forgalmat.

A II. kerületben a Kapy utcában a Törökvész út után a Gárdonyi Géza út és a Bimbó út között az útpálya két oldalát gázbekötés miatt lezárták. A munkaterületek mellett az útpálya közepén csak egy sáv szabad, ahol váltakozó irányban haladhatnak át.

A Bécsi úton a Bojtár utca után a Harsány lejtő kötött csatornát építenek, ezért az Óbudai temetőnél a városközpont felé, valamint a Testvérhegyi lejtő közelében útszűkületen kell áthajtani. A városhatár irányába haladók számítsanak arra, hogy a Testvérhegyi lejtő után lévő benzinkúthoz és kereskedőházhoz nem tudnak balra bekanyarodni.

Újpesten a Fóti úton a Nádor utca és a Baross utca között csatornaépítés miatt csak egy sáv szabad. A váltakozó irányú áthaladást jelzőlámpa szabályozza.

A VI. kerületben a Rippl Rónai utcában a Podmaniczky utca és a Lendvay utca között felújítják a csatornát. Jelenleg a Podmaniczky utca és a Szondi utca közötti szakaszon dolgoznak, ezért a Rippl Rónai utca a Podmaniczky utca felől zsákutca. A lezárt szakaszra csak az FKF Rt. és a kórház járművei hajthatnak be.

A Rippl Rónai utca a Lendvay utca irányából is zsákutca, mert a Lendvay utca és a Szondi utca között egy szakaszon tárolják a csatorna-felújításhoz szükséges anyagokat és eszközöket. Erre a részre biztosítják a behajtást. A Szondi utcában  a Rippl Róna utcánál csak egy sávban közlekedhetnek.

A Dózsa György úton a Lendvay utca és a Szondi utca között csatorna-felújítás miatt irányonként két sávban közlekedhetnek.

A VII. kerületben a Wesselényi utcában a Nagy Diófa utca és a Síp utca között a bal oldali sávot egy szakaszon lezárták, mert néhány épület homlokzatát felújítják. A forgalomkorlátozás miatt a jobb oldalon TILOS MEGÁLLNI.

A VIII. kerületben a Tolnai Lajos utcában a Népszínház utca és a Bérkocsis utca között a táblákkal jelzett szakaszon 6.00-14.00 óráig TILOS MEGÁLLNI, mert emléktáblát avatnak.

Kőbányán az Újhegyi utat a Kozma utcától a Maglódi útig egyirányúsították, mert felújítják a csatornát. A munkák miatt a 68-as és a KERESZTÚR-buszok a Maglódi út-Korányi Frigyes utca-Kozma utca útvonalon járnak, a 95-ös autóbuszok pedig az Új köztemető főbejáratánál állnak meg.

A XI. kerületben a Bertalan Lajos utcában a Műegyetem rakpart és a Budafoki út között a Bartók Béla út felé vezető oldalt lezárták, mert kábelt fektetnek.

A XIII. kerületben a Róbert Károly körúton a Teve utca előtt az Árpád híd felé vezető külső sávot, valamint a Teve utcában a Róbert Károly körút előtt a parkolósávot egy-egy szakaszon lezárják hétköznapokon 8.00-15.00, illetve 18.00-7.00 óráig.

A XIV. kerületben a Füredi utcában az Ond vezér útjánál a kifelé vezető belső sávot gázvezeték-javítás miatt felbontották.

Csepelen a Szent István úton a Cincér utca és a Kökörcsin utca között a befelé vezető oldalt csatornaépítés miatt lezárták.

Javítják az útburkolatot, ezért helyenként sávlezárást kell kikerülniük : a Budai alsó rakparton, a II., József Attila útján, az Árpád úton, a Kőér utcában, a Kerepesi út kőbányai szakaszán, Zuglóban a Hungária körúton, Kispesten az Üllői úton, valamint Pesterzsébeten a Köves úton.

Az Attila úton a Mikó utca után a Moszkva tér felé vezető külső sávot egy épület felújítása miatt elkerítették a forgalom elől.

A Belvárosban a Piarista közön építkezés miatt továbbra sem haladhatnak át. Az Erzsébet hidra az Apáczai Csere János utca-Irányi utca-Károlyi Mihály utca-Ferenciek tere útvonalon juthatnak el.

A Szabadság téren és a Szent István téren építik a mélygarázsokat, ezért forgalom-korlátozásokra számítsanak.

A VIII. kerületben a Pollack Mihály teret a Bródy Sándor utca és a Múzeum utca között kétirányúsították és a parkoló egy részén sem várakozhatnak járműveikkel.

A Városmajor utcában a Szamos utca és a Csaba utca között a befelé vezető oldalt a Barabás-villa felújítása miatt leszűkítették. A munkaterület mellett irányonként csak egy sáv szabad.

Tömegközlekedés

A 44gyors, a 144-es, a 192-es, valamint a 144É autóbuszok a Rákosi út-Párta utca-Csömöri út módosított útvonalon közlekednek, mert a XVI. kerületben a Mátyás király utcában csatornát építenek.

A BKV Rt. 94gyors jelzéssel egy új expressz jellegű járatot indított, amelyik reggel és délután Gyál és Kispest, Határ  út között viszi az utasokat. Gyálon a 94-es vonalán közlekedik és megáll a főbb megállókban. Pestszentimre, Csolt utca és a Határ úti metróállomás között megállás nélkül közlekedik.

A 85-ös gyors és a 95-ös autóbuszok mindkét irányban módosított útvonalon közlekednek, mert Kőbányán a Kada utcát a Maglódi út és a Sörgyár utca között csatorna-felújítás miatt lezárták.