Kőbányán a Kada utcát a Maglódi út és a Sörgyár utca között lezárták, mert felújítják a csatornát. Ezért a gyors 85-ös és a 95-ös autóbuszok mindkét irányban módosított útvonalon járnak.

A XVI. kerületi Mátyás király utcában csatornát építenek, ezért a gyors 44-es, a 144-es, a 192-es autóbuszok, valamint az éjszakai 144-es járat is a Rákosi út - Párta utca - Csömöri út módosított útvonalon viszi az utasokat. Péntek és szombat éjszaka a 6É, a 42É és a 78É autóbuszok sűrűbben közlekednek, valamint a 45É autóbusz változatlan útvonalán 14 új megállóhelyet találnak.

A BKV Rt. értesíti a lakosságot, hogy a 41-es villamos üzemében változást nem tervez.

A Budakeszi úton a Jánoshegyi út és az Irén utca között közműépítés kezdődik, emiatt mindkét irányban leszűkítették a forgalmi sávokat.

A II. kerületben a Labanc utat a Budakeszi út és a Kuruclesi út között útépítés miatt lezárták. Kerülni a Budakeszi út felé lehet. Az Endrődi Sándor utcában a Gábor Áron utca és a Bimbó út között is burkolatot javítanak. A Lövőház utcában a Széna tér után a külső sávot építkezés miatt elkerítették egy szakaszon. A Törökvész úton a Pusztaszeri út után felfelé a fél útpályát lezárták, át kell térni a szembejövők oldalára.

A Bécsi úton a Pomázi út előtt (a temető mellett) egy hosszabb szakaszon lezárták a befelé vezető oldalt, a másik oldalon irányonként egy sávban halad a forgalom.

A Bojtár utcánál a kifelé haladók a benzinkúthoz és a kereskedőházhoz nem tudnak balra bekanyarodni.

A Kiscelli utcánál a befelé vezető külső sávot bontották fel, illetve a Kiscelli utcát félszélességben lezárták.

A XI. kerületben a Mányoki utat a Mészöly utca és az Orlay utcai között lezárták. A korlátozást a Ménesi út felé kerülhetik el. A Hunyadi János úton az Építész utcánál a kifelé vezető oldalon sávlezárás lassítja a haladást.

A Galvani utcában a Fehérvári út után a Szerémi út felé vezető oldalon jelentősen leszűkül az útpálya.

A Dózsa György úton a Szondi utca után az Andrássy út felé vezető a középső sávot elkerítették a járműforgalom elől.

A Józsefvárosban a Vajda Péter utcában az Orczy út és a Bláthy Ottó utca között irányonként csak egy sávban közlekedhetnek, mert itt is csatornát építenek.

Újpesten a Fóti úton az Attila utcánál egy hosszabb szakaszon váltakozó irányú a forgalom, melyet jelzőlámpa szabályoz.

A Baross utcában útépítés miatt a Fóti úttól csak a Semmelweis utca felé közlekedhetnek, a 30-as, a 47-es és a 147-es autóbuszok terelőúton járnak.

Kőbányán az Újhegyi utat a Kozma utcától a Maglódi út felé egyirányúsították.

Kispesten az Ady Endre utat a Hunyadi utca előtt, valamint a Nádasdy utcát a Vas Gereben utca előtt félszélességben lezárták a kifelé vezető oldalon.

Javítják a burkolatot, emiatt munkagépek szűkítik le az útpályát a Bartók Béla úton, a Jászai Mari téren, a Régi Fóti úton, a Róbert Károly körúton, a Péceli úton és a Hollandi úton.

A Deák Ferenc téren a Bárczy István utca előtt az Astoria felé vezető oldalon 19.00 órától jelentősen leszűkül az útpálya.