Valószínűleg azonosították Simon támadóját

A Vasárnapi Blikk információi szerint azonosították azt a férfit, aki az első nagy ütést mérte Simon Tiborra. Az ügyészség és a rendőrség hivatalosan nem kommentálta az értesülést, ám nem is cáfolták, mint ahogy azt sem, hogy más bűncselekmények miatt négy rendőri szerv is körözi a 27 éves G. Jánost.

A hatóságok tudomására jutott eddigi információk, a gyanúsítotti és a tanúvallomások azt erősítik, hogy nem alvilági leszámolás áldozata lett Simon Tibor. A Ferencváros volt válogatott labdarúgóját, a Sopron edzőjét egy héttel ezelőtt egy budapesti szórakozóhelyen olyan súlyosan bántalmazták, hogy három nappal később belehalt sérüléseibe. A jelenlegi információk szerint a tragédiához nincs köze üzleti nézeteltérésnek, leszámolásnak, orosz vagy magyar maffiafőnöknek. A szembesítéseket és kihallgatásokat még szombaton is folytatta a BRFK életvédelmi osztálya és néhány ügyész.

A Vasárnapi Blikk információi szerint azonosították azt a férfit, aki az első nagy ütést mérte Simon Tiborra. Az ügyészség és a rendőrség hivatalosan nem kommentálta az értesülést, ám nem is cáfolták, mint ahogy azt sem, hogy más bűncselekmények miatt négy rendőri szerv is körözi a 27 éves G. Jánost. A Blikk úgy tudja: Simon Tibort egy szóváltást követően G. János már a Cafe Allureben megütötte, a portaszolgálat tagjai pedig lefogták a társaságában lévőket. Miután Simont kituszkolták az utcára - eddig nem tisztázott okok miatt - többen utánavetették magukat, portások és a másik tagjai egyaránt. Valószínűleg G. János vitte be a végzetes ütést, a többiek pedig folytatták a verést, rugdosást. A férfi korábban szerepelt a tv2 Napló című műsorában, ami ma újra adásba kerül.

Korábban:

Előzetesben a Simon megverésével gyanúsított kidobók

Cikkek, fotók, videók Simon Tibor haláláról

Fórum:

Sajtóklub: Az MSZP ölte meg Simon Tibort