Közlekedés - hétfő

Tömegközlekedés

A 98-as autóbuszok ma estig mindkét irányban a Ferihegyi út-Széchenyi utca-Táncsics Mihály utca - Szabadság utca-Baross utca útvonalon közlekednek, mert a Ferihegyi úti vasúti átjárót  felújítás miatt lezárták.

Kőbányán az Újhegyi úton felújítják a csatornát, ezért  a Kozma utcától a Maglódi útig csak egy irányban lehet közlekedni. A munkák miatt a 68-as és a Keresztúr-buszok a Maglódi út - Korányi Frigyes utca - Kozma utca útvonalon járnak, a 95-ös autóbuszok pedig az Új köztemető főbejáratánál állnak meg.

Ugyancsak Kőbányán a Kada utcában tart a közműfelújítás, a Mádi utca és a Sörgyár utca közötti szakaszt lezárták,  a 85-ös gyors és a 95-ös autóbuszok mindkét irányban módosított útvonalon közlekednek.

Forgalomkorlátozások

A Belvárosban a Nádor utcában az Arany János utca és a Széchenyi utca között, valamint a Széchenyi utcában a Nádor utca és a Tüköry utca között  13.00-17.00 óráig rendezvény miatt tilos megállni.

A Szilágyi Erzsébet fasorban a kifelé vezető külső sávot lezárták, mert a Budagyöngyénél lévő autóbuszmegállót felújítják.

A Budakeszi úton az Irén utca és a Jánoshegyi út között a felfelé vezető oldalt három helyen felbontották. A munkaterületek mellett irányonként egy-egy szűkített sáv szabad.

A II. kerületi Retek utcát a Káplár utca és a Fillér utca között útépítés miatt lezárták.

A Tölgyfa utcában a Fekete Sas utca után az épülő irodaház mellett a jobb oldali sávot időszakosan elkerítik a forgalom elől, ezért a Margit körúton és a Tölgyfa utcában a híd felé torlódások alakulhatnak ki.

A Bécsi úton csatornát építenek, az Óbudai temetőnél és a Bojtár utcánál útszűkületen kell áthajtani. A városhatár irányába haladók számítsanak arra, hogy a benzinkúthoz és kereskedőházhoz nem tudnak balra bekanyarodni.

Újpesten a Baross utcában tart az útépítés, de a 30-as, a 47-es és a 147-es autóbuszok már mindkét irányban az eredeti útvonalukon járnak.

A Belvárosban a Piarista közön építkezés miatt továbbra sem lehet keresztül haladni. Az Erzsébet hídra az Apáczai Csere János utca - Irányi utca-Károlyi Mihály utca-Ferenciek tere útvonalon lehet eljutni.

A Szabadság téren és a Szent István téren még tart a mélygarázs építés és az ezzel járó forgalomkorlátozás.

A Dózsa György úton a Szondi utca és a Lendvay utca között az Andrássy út felé vezető  külső sávot felbontották.

A VI. kerületben, a  Felső erdősorban a Benczúr utca és a Szalmás Piroska utca között félpályás útlezárás lassítja a haladást.

Szintén a VI. kerületben a Rippl Rónai utcában folyó munkák miatt jelenleg a Szondi utca és a Lendvay utca közé eső szakaszra nem lehet behajtani. 

A VIII. kerületben a Vajda Péter utcában az Orczy út és a Bláthy Ottó utca között irányonként csak egy sáv szabad. 

A X. kerületi Gergely utcában a Sibrik Miklós útnál a Kőér utca felé vezető oldalt gázvezeték-javítás miatt felbontották.

A XI. kerületben a Bartók Béla úton gázvezetéket építenek,  a Tétényi út és a Bertalan Lajos utca között több helyen is útfelbontás lassítja a forgalmat.
az Etele tér felé vezető oldalon:
- a Kosztolányi Dezső tér után a Kökörcsin utcánál csak a villamosvágányokon lehet  közlekedni,
- a Szent Gellért tér felé vezető oldalon
- a Szabolcska Mihály utcánál a  külső sávot,  a  Móricz Zsigmond körtérnél  a Bartók Béla útról a Fehérvári útra átvezető utcát zárták le,
- a Bertalan Lajos utcánál  a házak közelébe eső útpályarészen van sávlezárás, ez  a Bartók Béla úton haladókat nem akadályozza.

A Tétényi úton közvetlenül a Bartók Béla út előtt a Karolina út irányába haladó oldalt felbontották. A munkaterületet az elválasztó sáv vonalába húzódva kerülhetik ki.
Szintén a Tétényi úton a Csurgói útnál a befelé vezető oldalt lezárták. A másik oldalon irányonként egy sáv szabad.

A Budaörsi úton a Gazdagréti út és a Kőérberki út között a kifelé vezető oldalon kb. 200 m-es szakaszon útépítők dolgoznak. A munkaterület mellett csak váltakozó irányban haladhatnak át.

A XI. kerületben a Mányoki úton a Mészöly utca és az Orlay utca közé eső szakaszra nem lehet behajtani, mert csatornát építenek. 

A Városmajor utcában a Szamos utca és a Csaba utca között a befelé vezető oldalt a Barabás-villa felújítása miatt leszűkítették. A munkaterület mellett irányonként csak egy szűk sáv járható.

Útburkolat-javítás miatt  egy-egy szakaszon sávlezárást kell kikerülniük a XI. kerületben a Hunyadi János úton és a XVIII. kerületben a Lőrinci úton.