Közlekedés - szerda délelőtt

Útlezárások, forgalomkorlátozás

Délelőtt 10 órakor felvonulás indul a Bajza utca - Andrássy út – Hősök tere – Kós Károly sétány útvonalon a Városligetbe. A menet elhaladásáig, várhatóan 11 óráig forgalomkorlátozás várható.

A Városligetbena Kós Károly sétányt 7.00-20.00 óráig lezárják.

A IX. kerületben a Hőgyes Endre utcában tilos megállni ma 18 óráig rendezvény miatt.

Lezárták a Kada utcát a Mádi utca és a Sörgyár utca közötti szakaszon

A Bartók Béla Pest felé a Kosztolányi Dezső tér után, a Móricz Zsigmond körtér előtt és a Bertalan Lajos utcánál szűkül le az útpálya építkezés miatt. A kifelé vezető oldalon a Hamzsabégi út előtt csak a villamospályán haladhat a forgalom.

A Budaörsi úton a Gazdagréti út és a Kőérberki út között a kifelé vezető oldalon kb. 200 m-es szakaszon útépítők dolgoznak.

A Budakeszi úton az Irén utca és a Jánoshegyi út között három szakaszon irányonként egy szűk sáv járható.

A Trombitás utat egyirányúsították a Garas utcától a Pasaréti útig szintén útépítés miatt.

A Bécsi úton az Óbudai temető mellett egy hosszabb szakaszon irányonként egy szűk sáv járható. A Bojtár utcánál a kifelé tartók a benzinkúthoz nem tudnak balra bekanyarodni.

Tömegközlekedés

Mától BKV Plussz járatként közlekedik a 61-es villamos,délelőtt a korábbinál sűrűbben, 10 perc helyett 8 percenként indítják.

Sűrűbben jár a 27-es autóbusz is.

A gyors 76-os autóbuszt 21.00 óra után az Örs vezér terére érkező minden metró szerelvényhez csatlakoztatva indítja a BKV.

A Kishajók ma közlekednek először a Boráros tér és a Római fürdő között, ezt követően csütörtök - péntek - szombat - vasárnap és munkaszüneti napokon szállítanak utasokat