Közlekedés - péntek

Forgalomkorlátozások:

Buda:

Budafoknál a Leányka utcai felüljárót lezárták, rendőrök irányítják a forgalmat a 6-os út felé. A lezárás miatt a BKV buszok a Móricz Zsigmond körtér felől a Mezőkövesd utcánál visszafordulnak a körtér felé, a Nagytétény felől érkező autóbuszokat pedig a felüljáró előtt fordítják vissza a külső végállomás felé. A 47-es villamos közlekedik.

A Bartók Béla út felújítása miatt a Hamzsabégi útnál mindkét irányban csak a villamos-pályán közlekedhetnek, a Műegyetem rakparton ma reggel 7.00 órától a az Egyetem felőli oldalon két sávon lehet közlekedni és  parkolni is csak ezen az oldalon lehet, a Budafoki utat a Szent Gellért tértől a Csiky utcáig egyirányúsították.

A Hegyalja úton az Avar utcánál a BAH csomópont felé vezető külső sávot leszűkítették.

Pest:

A Lágymányosi híd pesti hídfőjénél a centrum felé kanyarodó ágban útszűkület van.

A Kada utcát a Mádi utca és a Sörgyár utca között lezárták, az Újhegyi utat a Kozma utcától a Maglódi útig egyirányúsították.

A Józsefvárosban a Vajda Péter utcában az Orczy út és a Bláthy Ottó utca között irányonként csak egy sávon halad a forgalom.

Traffipax:

A fővárosban sehol sem traffipaxoznak a délelőtti órákban.

Vidéki utak:

A móri rablógyilkosság miatt fokozottan ellenőrzik a határátkelőhelyeket, ezért szinte valamennyi határon várakozásra kell számítaniuk a kilépőknek.

Az M0-s autóúton az M1-es felé vezető oldal 25-ös és 21-es km-e között irányonként egy sáv járható.

Az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán Érd és a balatonaligai csomópont között több szakaszon két-két szűkített sávon halad a forgalom. Budapest felé a balatonaligai, a szabadbattyáni, Székesfehérvárnál az agárdi, valamint a kápolnásnyéki csomópontban nem lehet le- és felhajtani.

A 4-es főúton Szolnokon a Szt. István hídon és Törökszentmiklósnál a burkolatot javítják. Jelentős torlódásra lehet számítani.

A 6-os főúton Százhalombattánál útépítés miatt várható fennakadás.

A 33-as főúton a Hortobágyon, útépítés miatt rendszeresek a fennakadások.