Vérminta Horváth Szilárdtól

A BRFK kábítószerrel visszaéléssel és közokirat-hamisítással gyanúsítja Horváth Szilárdot. A rendőrök így tudtak a móri rablógyilkossággal kapcsolatba hozott férfitől vér- és hajmintát venni, ami a DNS-vizsgálathoz szükséges.

A BRFK kábítószerrel visszaéléssel és közokirat-hamisítással gyanúsítja Horváth Szilárdot. A rendőrök így tudtak a móri rablógyilkossággal kapcsolatba hozott férfitől vér- és hajmintát venni, ami a DNS-vizsgálathoz szükséges. Érdekes fejlemény, hogy a rendőrség új személyleírást készített a móri rablókról, ezek a képek azonban már nem hasonlítanak Horváth Szilárdra és Farkas Róbertre.

Nem a móri Erste Bankban történt fegyveres rablás kapcsán, de gyanúsítottként, kábítószerrel való visszaélés és többrendbeli közokirat-hamisítás gyanújával hallgatták ki szerdán Horváth Szilárdot. Bolcsik Zoltán rendőr dandártábornok egy móri lakossági fórumon azt mondta: a vizsgálatok eredménye három napon belül várható, és eredményeként azt tudják majd biztosan megmondani, hogy találtak-e olyan, azonosításra alkalmas nyomot, amelyik összefüggésben van Horváth Szilárddal.

Korábban:

Túllépett a nyomozás Horváth Szilárdon

Ajánlat:

Itt elolvashatja az [origo] összes cikkét a móri bankrablásról

Fórum:

Hat halott egy móri bankrablásnál