Kérdezze Tasnádi Pétert!

Tasnádi Pétert, a maffiavádak alól első fokon felmentett vállalkozót kérdezhetik kedden 14 órától az [origo] olvasói. Tasnádi jelenleg házi őrizetben van, ezért otthonról kapcsolódik be a beszélgetésbe.

Tasnádi Péter, a maffiavádak alól első fokon felmentett vállalkozó lesz az [origo] Társalgójának vendége kedden 14 órától. Tasnádit az elsőfokú ítélet kihirdetése után kiengedték az előzetes letartóztatásból, házi őrizetben várhatja a másodfokú ítéletet. Külön engedéllyel hetente kétszer négy órára hagyhatja el második kerületi lakását.

"Eddig én voltam az ország egyik legszigorúbban őrzött foglya, egyedül egy cellában két őr felügyelete mellett, hetente öt percet telefonálhattam; így most az is nagyszerű érzés, hogy egy lakásban kell "raboskodnom", ahol nem korlátoznak" - mondta Tasnádi Péter csütörtökön az [origo]-nak. Tasnádi szerint a választások eredménye is szerepet játszhat abban, hogy kiengedték házi őrizetbe a közel három év előzetesben eltöltött idő után. Ha a Fidesz nyert volna - Pintér Sándor belügyminiszterrel egyetemben - akkor benn tartottak volna - mondta a maffiavádakkal is megvádolt Tasnádi. Elmondása szerint a róla a közvéleményben kialakult "keresztapa"-képet csupán eljátszotta, ami közrejátszott abban, hogy maffiózóként vádolták.

Itt kérdezheti Tasnádi Pétert

Ajánlat:

Tasnádi: Rájátszottam a keresztapa-szerepre

Elítélték, majd kiengedték Tasnádit