George Clooney és Krista Allen sok találgatásra adnak okot szakításukkal kapcsolatban, ugyanis újra és újra összevesznek, majd kibékülnek. Úgy tűnik, a hírhedten playboy életet élő Clooney mégsem tud lemondani rovott múltú barátnőjéről.

A 41 éves Clooney állítólag nemrégiben szakított a 30 éves Allennel, mert kiderült róla, hogy a modell régebben pornófilmekben is szerepelt, és a sztár féltette a jó hírét, ugyanis a sajtó hosszasan csámcsogott az eseten.

 Az amerikai Us Weeklynek adott interjújában Clooney egyik barátja szerint azonban néhány hét múlva másképpen érzett a színész: "Meggondolta magát és küldött neki egy hosszú levelet, amelyben elmondta, hogy újra szeretné kezdeni a kapcsolatot és így is történt."

Mivel azonban május közepén Krista nem hallott egy pár napig róla, azt gondolta, köztük mostanra mindennek vége. A forrás így folytatta: "Azt gondolta, hogy újra vége az egésznek és randevúzott Matthew Perryvel. Clooney barátai látták őket együtt, elmondták neki, és ettől George teljesen kikészült.

Végül sikerült elérnie, hogy ők ketten újrakezdjék, de George azóta meglehetősen szótlan és zárkózott."


Korábban:
Clooney elhagyta pornófilmes barátnőjét
George Clooney legújabb szerelme 
Clooney filmszerepet adott pincérnő szerelmének 
A házasság volt Clooney legnagyobb tévedése 

Ajánlat
George Clooney-honlap

Fórumajánló:
Ki a legszexibb férfi?

Nézze otthon a karosszékből!
Batman és Robin