Pár napos pihenő után folytatják a kutatást a balástyai sorozatgyilkos két áldozata után. A két nő holttestét hetek óta keresik, ám eddig eredménytelenül, ezért most a rendőrök újból elemezték az adatokat. Az újraindult kutatásban segítségükre lesz Mancs és a miskolci speciális mentők is.

Néhány napos pihenő után ismét folytatják a kutatást annak a két nőnek a maradványai után, akiknek a meggyilkolását bevallotta a balástyai sorozatgyilkos. A rendőrök a sikertelenség miatt újból elemezték az adatokat. Az újraindult kutatásban segítsékükre lesz Mancs és a miskolci speciális mentők is.

Sz. Zoltán tanúvallomásában több nő megölését is bevallotta, ám két áldozat holttestét még mindig nem találták meg, pedig szinte minden négyzetcentiméternyi földet megmozdítottak a gyilkos által megjelölt területen, sőt tövestül emeltek ki 250 szilvafát, még sincs eredmény. Hiába kutatták át a közeli halastavat is a búvárok ott sem lelték meg az állítólagos áldozatot.

A rendőrök azért hittek a gyilkos vallomásainak, mert három bevallott gyilkosság esetében pontosan megmutatta, hol rejtette el az áldozatokat. Sz. Zoltán ugyanakkor nem árulta el a tettek körülményeit, csupán a gyilkosságok tényéről, és a holttestek elrejtéséről beszél. A két nő esetében csak az egyikük megöklését ismerte el, a msáikról csak annyit mondot, hogy tufódja hol van elrejtve a holtteste. A gyilkos még egy nő, egy prostituált megölését is bevallotta. Ebben az ügyben még bizonyítékokat keresnek a nyomozók Sz. Zoltán ellen. A balástyai sorozatgyilkost eddig három nő megölésével gyanúsítják.

Korábban:

Bevetették a poligráfot Balástyán