Az előzetes letartóztatásából nemrég házi őrizetbe helyezett Tasnádi Péter elvitte válófélben lévő feleségétől kislányát, Tamarát. Tasnádi Judit szerint emberrablás történt.

A házi őrizetben lévő Tasnádi Péter tegnap magához vette három éves kislányát - írja a Blikk. Tasnádi nem értesítette előre válófélben lévő feleségét, így Tasnádi Judit csak akkor értesült kislánya, Tamara eltűnéséről, amikor hazaért.

Az előzetes letartóztatásból nemrég házi őrizetbe helyezett apa két héttel ezelőtt kérte a bíróságtól lánya láthatását, de az ügyben még nem született döntés.

Csak a kislány és a gyerekfelügyelő volt otthon, amikor Tasnádi Péter megjelent a ház előtt. A kicsivel együtt a bébiszitter is beszállt a kocsiba, és Tasnádi lakásába mentek. A gyerekfelügyelő később visszatért a kislány ruháiért.

Tasnádi Judit a Tv2-nek elmondta, hogy azért bízta bébiszittere kislányát, mert nem merte bölcsödébe adni, apja nehogy elvigye. A feleség szerint emberrablás történt, és úgy gondolja, hogy ezért a gyerekfelügyelő pénzt kapott.