Stohl még hetekig az intenzíven marad

A rokonok elmondása szerint változatlan az állapota Stohl Andrásnak, aki szombati autóbalesete óta a baleseti sebészeten fekszik. Továbbra is lélegeztetőgépen van és altatják. Az orvosok szerint hetekig eltarthat még, amíg elhagyhatja az intenzív osztályt.

Fájdalmai miatt továbbra is altatják Stohl Andrást, aki szombaton került az Országos Traumatológiai intézet intenzív osztályára, miután súlyos autóbalesetet szenvedett. A kórházban a család kérésére továbbra sem adnak tájékoztatást a színész-műsorvezető állapotáról.

Az RTL tévé reggeli műsorának főszerkesztője, Schiwert-Takács László az [origo]-nak elmondta, hogy a kórházba a kollégákat, barátokat sem engedik be, egyedül a családtagok látogatják a színészt. Mobiltelefonon sem tudtak beszélni, mert Stohl a nap nagy részében alszik - mondta.

Stohl Andrásnak a bordái törtek el, emiatt légzési nehézségei és fájdalmai vannak. Jelenleg is lélegeztető gépen van. Schiwert-Takács Lászlónak azt mondta Stohl András felesége, Éva, hogy férjénél lassú, fokozatos javulásra lehet csak számítani: az orvosok szerint hetekig eltarthat, amíg elhagyhatja az intenzív osztályt.

Közben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság eljárást indított ittas vezetés gyanúja miatt Stohl András ellen. A színész vérében 1,7 ezrelék alkohol volt a mérés idején, ami azt jelenti, hogy a baleset bekövetkeztekor 1,9 ezrelék lehetett a véralkoholszintje. Ez közepes alkoholos befolyásoltságnak számít.

Sem Schiwert-Takács, sem az RTL programigazgatója, Kolosi Péter nem kívánta kommentálni, hogy Stohl András ellen rendőri eljárás indult.

Stohl András szombaton szenvedett autóbalesetet Aszód közelében. Aszódról Gödöllőre tartott, amikor autójával lesodródott a 30-as útról, felborult, majd hármat pördült, mielőtt megállt volna az árokban. Az RTL Klub műsorvezetőjének súlyos, de nem életveszélyes borda- és tüdősérüléseket szenvedett.

KAPCSOLÓDÓ CIKK