Négyen fulladtak vízbe egy nap alatt

Az elmúlt 24 órában összesen négy ember fulladt vízbe. Bárdudvarnoknál ketten veszítették életüket: egy idősebb férfi egy halastóba fulladt, miután csónakázás közben a vízbe esett, a másik áldozat egy tiltott helyen fürdőző férfi. Szombaton a budakalászi bányatóba fulladt egy születésnapját ünneplő, feltehetően ittas férfi. Makón a Marosban egy 14 éves fiú merült el.

Szombaton délben a budakalászi bányatóba fulladt egy férfi. A szerencsétlenül járt áldozat a születésnapját ünnepelte barátaival a tónál, amikor fürdőzés közben a parttól 3-4 méterre eltűnt a vízben. A feltehetően ittas férfi holttestét a helyszínre riasztott tűzoltóbúvárok emelték ki a bányatóból - írja az MTI.

A makó strandon pedig egy fiatalember fulladt bele a Marosba. A szabad strandon eltűnt 14 éves fiú holttestét több órás kutatás után találták meg a búvárok - tudta meg a HavariaPress. A tinédzser, fürdőzés közben ez idáig ismeretlen körülmények között merült el a vízben.

Péntek éjjel a Bárdudvarnok - Somogyszentimre mellett lévő halastóba fulladt bele egy férfi. Az áldozat egy nagypusztai 59 éves férfi, aki a csónakjából esett a vízbe, majd elmerült. Két szemtanú ugyan a szerencsétlenül járt ember segítségére sietett, de már csak a halál beállta után sikerült őt a partra emelni.

Nem messze, a bárdudvarnoki Petörke tóba is belefulladt egy ember. Ezúttal egy fiatal volt az áldozat, aki két barátjával együtt az esti órákban fürdőzött, tiltott helyen. A későbbi áldozat a vízbeugrást követően már nem is jött a felszínre. Barátai rögtön elkezdték keresni az elmerült fiatalt, ám ez nem vezetett eredményre. Végül búvárok segítségével emelték ki a vízbefulladt 21 éves kaposfői férfit a késő esti órákban.