Stohl András még lélegeztetőgépen van

Továbbra is az intenzív osztályon fekszik Stohl András. Még mindig lélegeztetőgépen van, és fájdalmai miatt altatják. Az orvosok szerint állapotában gyors, látványos változásra nem lehet számítani. A színész-műsorvezető egy héttel ezelőtt sérült meg, amikor autójával felborult az országúton.

Balesete után egy héttel még még lélegeztetőgépen van Stohl András, fájdalomcsillapítókat és altatókat kap - mondta az RTL Klub reggeli műsorának főszerkesztője. A színész-műsorvezetőnek súlyos, de nem életveszélyes borda- és tüdősérülései vannak, miután autójával lesodródott az országútról, felborult, és többször megpördült. Az Országos Traumatológiai Intézetbe csak a családtagok mehetnek látogatni.

Schiwert-Takács László elmondta, hogy az orvosok szerint lassan javul Stohl állapota, de ekkora baleset után - amit csoda, hogy ilyen fokú sérülésekkel úszott meg - ez nem különleges. Hónapokig is eltarthat, amíg felépül.

A rendőrség műszaki szakértői vizsgálják, hogy mi okozhatta a balesetet, az eredményeket jövő hétre ígérik. Közben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság eljárást indított ittas vezetés gyanúja miatt Stohl András ellen. A véréből vett minta alapján megállapították, hogy a színész közepesen ittas volt a baleset idején.

KAPCSOLÓDÓ CIKK