Dugókra kell számítani Ferihegy felé

Hétfőtől akár egy órával is megnőhet a Ferihegyi repülőtérre tartók menetideje, miután a Ferihegyi repülőtérre vezető úton elkezdték két felüljáró felújítását. A munkák alatt a gyorsforgalmi út egy részét teljesen lezárják. Késnek a Reptér-buszok is.

Két felüljáró felújítását kezdte meg a Fővárosi Önkormányzat a Ferihegyi repülőtérre vezető úton. Hétfőtől munkák kezdődnek a Bélatelepi úti (a volt Csévéző utcai) és az Igló utcai felüljárókon. A Ferihegyi repülőtérre vezető úton ezért csak az Üllői út és a Csévéző utcai felüljáró között lehet közlekedni, a felüljáró és Ferihegy 1- es repülőtér között a forgalmat ráterelik a Gyömrői útra.

A munkálatok alatt rendszeres és jelentős torlódások várhatók, akár egy órával is megnőhet a repülőtérre tartók menetideje - tájékoztatta az [origo]-t a Budapest Airport Rt. kommunikációs igazgatója. A forgalomkorlátozás miatt a Reptér-busz is jelentős késésekkel közlekedik. A Budapest Airport tájékoztatót adott ki, amiben megkéri az utasokat, hogy időben induljanak el a repülőtérre.