Tasnádi tagadja, hogy megfenyegette Lovast

Lovas István jobboldali publicista kedden közleményben tudatta, hogy a reggeli órákban megfenyegette őt és családját Tasnádi Péter, a maffiavádak alól első fokon felmentett vállalkozó. Lovas szerint Tasnádi a Sajtóklub című tévéműsorban elhangzottak miatt fenyegetőzött. Tasnádi Péter tagadja a fenyegetést, mint az [origo]-nak elmondta, azt se tudja, kicsoda Lovas.

Lovas István újságíró szerint életveszélyesen megfenyegette őt és családját Tasnádi Péter, a maffiavádak alól első fokon felmentett vállalkozó. Lovas elmondta az [origo]-nak, hogy azért fordult a nyilvánossághoz, mert nem bízik a rendőrségben. Az újságíró szerint Tasnádi azt nehezményezhette, hogy az ATV Pénteki Sajtóklub című műsorában a kormányváltás után a bíróság által kiengedett gyanúsítottak - így Tasnádi - ügyéről, illetve Tasnádi felesége ügyvédjének baseballütős támadásáról beszélgettek.

Lovas István úgy véli, hogy az ügyben Salgó László országos rendőr-főkapitányt is felelősség terheli, amennyiben nem ellenőrzi a hívást. Az újságíró azt is elmondta, hogy Tasnádi hétfő este beszélt Bencsik Andrással, a Sajtóklub másik résztvevőjével, vele azonban udvarias volt és csak burkoltan fenyegette.

Tasnádi tagadja, hogy beszélt volna Lovassal. Az [origo]-nak elmondta, hogy szerinte az újságíró így akar híres lenni, ő viszont "azt se tudja, kicsoda". A vállalkozó azt elismerte, hogy hétfő este beszélt Bencsik Andrással a Magyar Demokrata főszerkesztőjével. Őt azért hívta fel, mert a hetilap egyik cikkében a szerző azt írta, hogy ő - Tasnádi - otthon az edzőtermében magyar címeres mezben edz, és miért tesz így, ha zsidó, miért nem megy inkább Izraelbe. Tasnádi ezt kérte ki magának Bencsiktől, mint mondta indulatosan, de nem fenyegetően.