A mogyoródi Forma-1-es autóverseny idejére a prostituáltaknak idén mégsem jelöl ki türelmi zónát a mogyoródi önkormányzat. Ez azt jelenti, hogy a tavaly előttihez hasonló, kijelölt terület nem lesz a Forma-1-es pálya közelében, de a védett övezeteken kívül - környező erdők és szántóföldek szélén - most is kint lesznek a prostituáltak - mondta az [origo]-nak Földi Ágnes, a Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesületének elnöke.

A mogyoródi Forma-1-es autóverseny ideje alatt a prostituáltaknak - a tavalyi helyzethez hasonlóan - idén sem dolgozhatnak kijelölt területen.  A mogyoródi önkormányzat egy tavalyi rendelettel ugyanis védett övezetté nyilvánította a korábbi években türelmi zónaként elfogadott területeket.

Annak ellenére, hogy kijelölt terület nem lesz, a védett övezeteken kívül - környező erdők és szántóföldek szélén - most is kint lesznek a prostituáltak - mondta az [origo]-nak Földi Ágnes, a Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesületének elnöke. Földi hozzátette: idén is szeretett volna beszélni a mogyoródi polgármesterrel, és elérni, hogy legyen türelmi zóna, de a polgármester nem is fogadta.