Tagadja a molesztálást Krasznai

Krasznai József szerint rágalom, hogy molesztált volna egy 12 éves kislányt. A fehérvári kisebbségi önkormányzat vezetője állítja, hogy a zámolyi romák szóvivője megerőszakolta a lányt. Az ügyben nyomoz a rendőrség.

A fehérvári kisebbségi önkormányzat vezetője, Lakatos Krisztián élő műsorban állította, hogy Krasznai József, a zámolyi romák szóvivője megerőszakolta a 12 éves lányt - közölte az RTL Klub. Lakatos József, a lány apjának állítása szerint kislánya egy hete szólt arról, hogy Krasznai József már egy éve zaklatja őt. Eddig állítólag azért hallgatott, mert a férfi megfenyegette.

Krasznai szerint mindez rágalom, és a feljelentés politikai indíttatású. A zámolyi romák szóvivője szerint az apa így akarja megbosszulni, hogy barátját, Lakatos Krisztiánt megpróbálta elmozdítani a kisebbségi önkormányzat éléről.

Lakatos Krisztián egyébként a székesfehérvári tévéstúdióban azt állította, hogy Krasznai megerőszakolta a lányt. Ezután Krasznai ököllel támadt Lakatosra, és az adás botrányba fulladt.

A rendőrség nyomoz a molesztálás ügyében. Meghallgatják a gyereket, és írásszakértő vizsgálja azokat a leveleket, melyekben állítólag Krasznai elismeri: szerelmes a kislányba. A férfi tagadja, hogy ő írta volna a leveleket.