Még nem is került tartalom III/III-as honlapra, már le is halt. Balogh László, a Medgyessy-bizottság MDF-es elnöke titkos dokumentumokat ígért, most azonban csak egy "az oldal túlterheltség miatt" üzenet fogad.

A honlapot a Közélet Alapítvány hozta létre fél évvel ezelőtt, de a Medgyessy-bizottság MDF-es szakértőjének, a nemzetbiztonsági átvilágításon fennakadt Kiszely Gábornak adja át üzemeltetését, aki egy fiatal történészcsapattal fog dolgozni rajta. A tervek szerint az egész III-as főcsoportfőnökség tevékenységét bemutatja majd a honlap, és titkos dokumentumokat is közzétesznek - számolt be a Medgyessy-bizottság MDF-es elnöke, Balogh László. 

Az oldalak jelenleg túlterheltség miatt nem elérhetőek, igaz eddig is csak sehova sem mutató linkek voltak. Balogh László közölte: a tervek szerint elérhetőek lesz III/III-asokkal kapcsolatos felvételek, információk az áldozatokról, a tagokról, sőt egy fotóalbumot is terveznek. A parlamenti pártok is lehetőséget kapnak arra, hogy álláspontjukat a honlapon kifejtsék. Egyelőre csak a két ellenzéki párt jelezte, hogy él a lehetőséggel.