Film készül a Whiskysről

Megfilmesítenék a Whiskys életét. Ambrus Attila a filmből bejövő pénzt kárenyhítés címén befizetné a kirabolt pénzintézeteknek. Ez ügyvédje szerint perújrafelvételt is megalapozhatna.

Ismét felbukkantak azok a hazai és külföldi befektetők, producerek, akik meg szeretnék filmesíteni Ambrus Attila életét - írja a Blikk. A whiskys rabló ügyvédje szerint madarat lehetne fogatni Ambrussal, aki túljutott a 17 év fegyház okozta lelki válságon.

Egy perújrafelvételt is megalapozhatna, ha befizetnék a filmből bejövő pénzt kárenyhítés címén a kirabolt pénzintézeteknek. A kalandfilmről szóló szerződés akár 100 milliót is hozhat a konyhára. Ez több mint felét tenné ki annak az összegnek, amennyi kárt okozott rablásaival az évek alatt Ambrus. Társaival összesen 196 milliót rabolt, ebből 44 millió megtérült, mert nem költötték el.

A Blikk információi szerint az érdeklődők két filmről is tárgyalnának. Az egyik szerint Ambrus teljes életéről készülne dokumentumfilm. A másik kalandfilm lenne a Whiskys 1993-1999 közötti rablásai alapján. Amennyiben amerikai producerekkel sikerül megállapodni, a bevétel elérheti akár a 100 millió forintot is.

KAPCSOLÓDÓ CIKK