Közlekedés - szerda

Budapest

Budapesten jelenleg nem végeznek sebességmérést.

A Tétényi úton a Bartók Béla úti csomópontnál valamint a Bocskai úton a Kosztolányi Dezső térnél nagyon lassú az előrejutás. 

A Kosztolányi Dezső térnél nem működnek a jelzőlámpák a forgalmat rendőrök irányítják, jelenleg a téren baleset is nehezíti a közlekedést a Móricz Zsigmond körtér felé.

Az Árpád híd budai hídfőjében egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze, emiatt nagy a torlódás a Pestre vezető oldalon.

Vidéki utak

Hegyeshalomnál a kilépő személyautósok fél óra várakozásra kényszerülnek. A kilépő teherautósofőrök Hegyeshalomnál, Rábafüzesnél és Kópházánál egy órás, míg Sopronnál három órás határvárakozással számoljanak. 

Az M0- ás autópályán a nagytétényi és a halásztelki csomópont közelében egy sáv járható irányonként. Az M1-es autópályán Herceghalomnál, Óbaroknál és Tatabánya közelében egy pályán halad a kétirányú forgalom. A herceghalmi csomópontnál nem lehet a főváros felé felhajtani. Az M3-as autópályán a bagi csomópont közelében egy pályán halad a kétirányú forgalom. Az M7-es autópályán Érdnél átadták a felújított bal pályát. Már csak 4 szakaszon halad két-két szűkített sávon a forgalom. A polgárdi-és a martonvásári csomópontban nem lehet a Balaton irányából lehajtani Budapest felé pedig felhajtani az M7-re.

Az 1-es főúton 13-as kilométerszelvényénél lezárták a Biatorbágyra vezető utat. A 20-as km-nél lehet a településhez lehajtani. A 4-es főúton Szolnoknál a Szt. István hídon van napközben félpályás lezárás. Újfehértónál aszfaltoznak, egy sáv járható, jelzőőrök irányítják a forgalmat.

A 11-es főúton Tát és Esztergom között közműépítés miatt a 72-es km-nél közműépítés miatt irányonként váltakozva lehet autózni. Az 52-es főúton a solti Kis-Duna hídon egy sávon, jelzőlámpás irányítással lehet áthaladni, javítási munka miatt. A 67-es főúton a somogyaszalói Deseda-híd javítása miatt van félpályás útzár. A 3-as főúton Kistarcsán építés miatt terelőútra kényszerülnek. Miskolcon, a gömöri felüljárón a négyből csak két sáv járható. A 35-ös főúton Görbeháza és Pród között valamint Debrecen előtt útépítés miatt félpályás útszűkületre, torlódásra számítsanak. A 74-es úton Nagykanizsán és Egerváron aszfaltozó géplánc foglalja el a fél útpályát. Szolnokon a Tószegi és a Mártírok úti csomópontban, valamint Jászberényben a a 31-es főút Apponyi téri kereszteződésében karbantartási munka miatt kikapcsolták a jelzőlámpákat.