Budapest

Budapesten szerda reggel nem végeznek sebességmérést.

A fővárosban több helyen szállingózik a hó, emiatt nedves, csúszós az útburkolat.

Sárgán villognak jelzőlámpák a Fővám téren, a Kerepesi úton a Százados útnál, a Füredi úton a Szentmihályi útnál valamint a Lehel utca és a Bulcsú utca kereszteződésében.

Vidéki utak

A személyautósoknak ki- és befelé haladva Hegyeshalomnál és Sopronnál egyaránt fél órát kell várakozniuk. A tehergépkocsi vezetők kifele Rábafüzesnél öt, Sopronnál három, Hegyeshalomnál egy órás, befelé pedig Salgótarjánnál számoljanak kettő órás várakozással.

Az M0-ás autóúton a 15-ös és a 18-as km között elválasztó-elemeket telepítenek, mindkét oldalon a belső sávot zárták le. Az M1-esen Herceghalomnál, Óbaroknál és Tatabánya közelében egy pályán halad a kétirányú forgalom. Az M7-es autópályán a Balaton felé három szakaszon irányonként két szűkített sáv járható. Budapest felé a martonvásári csomópont le- és felhajtóága még zárva van. Az M7-es autóúton Siófok és Zamárdi között befejezték a festési munkákat, a hajdani autóút már autópályaként üzemel Szabadinál nem lehet a főváros felé felhajtani.

Az 1-es főúton Biatorbágynál csomópontépítés miatt a fél útpályát lezárták. A 3-as forgalmát Kistarcsánál rövid szakaszon elterelik építés miatt. A 11-es főúton Tát közelében a 72-es km után és Dorogon a 111-es és 117-es főút találkozásánál csomópontépítés lassítja az előrejutást. A 33-as főúton Füzesabonynál burkolatjavítást végeznek teljes útzár mellett, a forgalmat a régi 33-as útra terelik át. Az 52-es főúton a solti Kis-Duna hidat javítási munka miatt félszélességben lezárták. Az áthaladást jelzőlámpa szabályozza. A 83-as főúton Pápa és Takácsi között szélesítik a hidat és útépítők is dolgoznak, a fél útpályát lezárták.