Budapest

Budapesten jelenleg nem végeznek sebességmérést.

A Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésénél egy 1-es villamos és egy személygépkocsi ütközött össze, a villamosok már közlekednek, de a baleset miatt jelentős torlódás alakult ki mind a Hungária körgyűrűn mind a Kerepesi úton. Nehezíti a helyzet, hogy a Könyves Kálmán körút és a Kőbányai út kereszteződésénél sötétek a jelzőlámpák, nehéz az átjutás.

A Hubay Jenő téri felüljárón öt személygépkocsi ütközött össze, forgalmi akadályt okoznak Újpest felé.

Torlódásra kell számítani a Vágány utcában a Hősök tere felé, a Flórián tér környékén és a Thököly út –Rákóczi út útvonalon mindkét irányban.

Vidéki utak

A személyautóval közlekedők Hegyeshalomnál ki- és belépéskor egyaránt fél óra várakozásra számítsanak határátlépéskor. A kilépő teherautósofőrök Rábafüzesnél és Kópházánál 3 órás, Sopronnál 5 órás, míg Hegyeshalomnál 10 órás határvárakozásra számítsanak. A belépő teherautósok pedig Rábafüzesnél 3, Hegyeshalomnál 4 és Sopronnál 8 órás várakozásra számítsanak.

Az M0- ás autóúton a 15-ös és a 18-as km között elválasztóelemeket telepítenek, mindkét oldalon a belső sávot zárták le. Az M1-esen Herceghalomnál, Óbaroknál és Tatabánya közelében egy pályán halad a kétirányú forgalom. Az M7-es autópályán a Balaton felé három szakaszon irányonként két szűkített sáv járható. Budapest felé a martonvásári csomópont le- és felhajtóága még zárva van. Az M7-es autóúton Siófok és Zamárdi között befejezték a festési munkákat, a hajdani autóút már autópályaként üzemel Szabadinál nem lehet a főváros felé felhajtani.

Az 1-es főúton Biatorbágynál csomópontépítés miatt a fél útpályát lezárták. A 3-as főúton forgalmát Kistarcsánál rövid szakaszon elterelik építés miatt. A 6-os főúton Adonynál csomópont épül: az 51-es km-nél leszűkítették az utat.

A 11-es főúton Tát közelében a 72-es km után és Dorogon a 111-es és 117-es főút találkozásánál csomópontépítés lassítja az előrejutást. A 12-es főúton Verőcénél és Zebegényben kerékpárút épül. Az 5-ös és a 20-as km után útszűkületen kell áthajtani. A 33-as főúton Füzesabonynál burkolatjavítást végeznek teljes útzár mellett, a forgalmat a régi 33-as útra terelik át. Az 52-es főúton a solti Kis-Duna hidat javítási munka miatt félszélességben lezárták. Az áthaladást jelzőlámpa szabályozza. A 83-as főúton Pápa és Takácsi között szélesítik a hidat és útépítők is dolgoznak, a fél útpályát lezárták. A 85-ös főúton Farádon és a 86-on Beled és Szil között félpályás zárás mellett aszfaltoznak. Valamint a 87-esen Rum átkelési szakaszán építés miatt van sávlezárás.