Nem kapta meg Szabó Ferenc rokkantnyugdíjas azt a 10 millió forintot, amit az RTL Klub Legyen ön is milliomos! című játékán nyert - tudta meg a Blikk. Ennek oka, hogy a játékosokkal kötött szerződésben szerepel: ha nem adják le a felvételt, akkor nem fizetik ki nyereményét.

Szabó Ferenc rokkantnyugdíjas a Legyen ön is milliomos! című kvízjáték egyik szerencsés nyertese. Számlája tízmillió forinttal lenne vastagabb, ha az RTL Klub fizetne neki. A játékosokkal azonban aláíratnak egy megállapodást, amely szerint, ha nem megy adásba a felvett műsor, a társaság nem köteles fizetni. Szabó úr mindennap a tévéújságot nézi, hátha másodszor is rámosolyog a szerencse, és levetítik a felvételt. Egyelőre azonban hiába reménykedik, a felvétel a polcon porosodik.

A Legyen ön is milliomos! úgy tűnik, a valóságshow áldozatává vált. A korábban napi rendszerességgel jelentkező játékot előbb péntek estére, aztán szombatra tették át, később pedig levették a napirendről.

A műsor vezetője, Vágó István annyit mondott a Blikknek, bízik benne, hogy még sokáig látható lesz a képernyőn a vetélkedő. "Annál is inkább, mert az utolsó felvételen tízmilliós nyereménnyel zártunk. Sokan érdeklődtek nálam, hogy mikor kerülünk ismét adásba, de erre sajnos nem tudok választ adni. Az azonban biztos: én nem ehhez az RTL Klubhoz szerződtem" - mondta Vágó.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója állítja: nem kell temetni a vetélkedőt. "Nem kívánjuk levenni a műsorról a Legyen ön is milliomost! Megígérhetem, hogy hamarosan ismét látható lesz" - nyilatkozta Kolosi a Blikknek.