Budapest

Budapesten szombat délelőtt nem végeznek sebességmérést. 

Nem működnek a jelzőlámpák: Budán a Krisztina körúton a Mikó utcánál, a Bocskai út és Fehérvári út csomópontjában, az Irinyi József utca és Budafoki út kereszteződésében, a 6-os úton a Promontor utcánál, valamint a Háros útnál, az Egér úton a Balatoni útnál, a pesti oldalon a Népfürdő utcában a Dagály utcánál, Kispesten az Üllői úton a Mátyás király utcánál, az Ady Endre úton pedig az Álmos utcánál.

Vidéki utak

A személyautóval közlekedők a határon történő kilépéskor Hegyeshalomnál fél óra Záhonynál egy óra várakozásra számítsanak. Sopronnál belépéskor fél órás várakozásra lehet számítani.

Az M0-ás autóúton a 15-ös és a 18-as km között elválasztó-elemeket telepítenek, mindkét oldalon a belső sávot zárták le. Az M1-esen Herceghalomnál, Óbaroknál és Tatabánya közelében egy pályán halad a kétirányú forgalom. Az M7-esen a Balaton felé három szakaszon irányonként két szűkített sáv járható. Budapest felé a martonvásári csomópont le- és felhajtóága még zárva van. Siófok és Zamárdi között befejezték a festési munkákat, a hajdani autóút már autópályaként üzemel Szabadinál nem lehet a főváros felé felhajtani

Az 1-es főúton Biatorbágynál csomópontépítés miatt a fél útpályát lezárták. A 3-as főúton forgalmát Kistarcsánál rövid szakaszon elterelik építés miatt. A 11-es főúton Tát közelében a 72-es km után és Dorogon a 111-es és 117-es főút találkozásánál csomópontépítés lassítja az előrejutást.A 12-es főúton Verőcénél és Zebegényben kerékpárút épül. Az 5-ös és a 20-as km után útszűkületen kell áthajtani. A 33-as főúton Füzesabonynál burkolatjavítást végeznek teljes útzár mellett, a forgalmat a régi 33-as útra terelik át. Az 52-es főúton a solti Kis-Duna hidat javítási munka miatt félszélességben lezárták. Az áthaladást jelzőlámpa szabályozza. A 83-as főúton Pápa és Takácsi között szélesítik a hidat és útépítők is dolgoznak, a fél útpályát lezárták. A 85-ös főúton Farádon és a 86-on Beled és Szil között félpályás zárás mellett aszfaltoznak. Valamint a 87-esen Rum átkelési szakaszán építés miatt van sávlezárás.