Elhunyt a hatvani családi tragédia egyik sérültje szombat este. A lányt három fejlövéssel kezelték a miskolci kórházban kedd éjszaka óta, amikor édesanyja mindhárom gyermekét meglőtte, majd végzett magával.

Szombat este elhunyt a hatvani családi tragédia egyik sérültje. A három fejlövéssel Miskolcon kezelt 15 éves lány halálának oka légzési és keringési elégtelenség volt - mondta az [origo]- nak a kórház igazgatója, Csiba Gábor. A lány volt az egyik túlélője annak a lövöldözésnek melyben egy édesanya mindhárom gyermekét meglőtte, majd végzett magával. A 15 éves lányt többször megműtötték a miskolci kórház idegsebészei, életét azonban nem sikerült megmenteni. Húga a lövöldözéskor azonnal meghalt, kilenc éves öccse jelenleg is életveszélyes állapotban van. 

A három gyermekét fejbe lövő anya a családi fegyverboltból szerezte a bűncselekményhez használt pisztolyt.

A rendőrség birtokába került egy levél, amelyet az öngyilkos asszony a barátnőjének címzett. Tartalma szerint ez a levél búcsúlevélnek tekinthető, amiben többek között Ö. Ákosné kéri, hogy barátnője az édesanyjának és egy férfi ismerősének jutasson el különböző tárgyakat. Ennek ellenőrzése nem támasztja alá azt a sajtóinformációt, hogy az anyának szorosabb kapcsolata lett volna egy hivatásos rendőrrel - közölte az ORFK.