Tömegközlekedés

A XVIII. kerületben a Margó Tivadar utca-Üllői út csomópont aszfaltozása miatt ma 8-15 óráig a 136gyors buszok terelőúton - a Bartók Lajos utcán - járnak a Havanna lakótelep felé.

A 38/A és a 138-as autóbuszok a Szent Imre tér felé új megállóhelyen állnak meg az épülő bevásárlóközpontnál - az Áruházi bekötőútnál -, ugyanakkor a Háros megállóhelyet megszüntették.

Rákospalotán a 25A gyors autóbuszok terelőúton járnak, a Széchenyi út felé kerülnek.

Budapest

A Margit hídon burkolatjavítást végez az FKF Rt. este 9.00 órától reggel 6.00 óráig.

A III. kerületben a Madzsar József utcában gázvezetéket építenek, emiatt egyirányúsították az utcát a Hadrianus utcától a Heltai Jenő tér felé. A 145-ös autóbuszok terelőúton mennek az Újmegyeri tér felé.

A Belvárosban a Reáltanoda utcát a Szép utcától a Magyar utcáig ideiglenesen egyirányúsították, mert építkeznek. Esetenként teljes lezárásra is sor kerül.

A Fehérvári úton a Bocskai út és a Móricz Zsigmond körtér közötti útszakaszra csak a BKV járművei hajthatnak be. A Fehérvári út-Bocskai út kereszteződésben sávlezárások okoznak torlódást.

A Budakeszi úton a kifelé vezető oldalon a Hűvösvölgyi úttól a Zugligeti útig buszsávot alakítanak ki, ezért útszűkületre számítsanak.

A Nagyszőlős utcában több helyen is felbontották a belső sávot a kifelé vezető oldalon.

A Margit utca felfelé egyirányú, lezárt szakaszát a szerpentinen kerülhetik el.

A Krisztina körúton a Vérmezőnél lezárták a külső sávot a Moszkva tér felé vezető oldalon.

Nagytétényben az Angeli utcában közműbekötések miatt több helyen útfelbontást kell kikerülni.

A Kerepesi úton a Dózsa György útnál mindkét irányban útszűkületen kell áthajtaniuk, mert átépítik a csomópontot.

Vidéki utak

Az M0- ás autóúton a 16-os és a 18-as km között lezárták mindkét oldalon a belső sávot. Az M1-es autópályán Herceghalomnál és Tatabányánál egy pályán halad a kétirányú forgalom. A herceghalmi csomópontban Budapest irányába továbbra sem lehet felhajtani. Az M7-esen a Balaton felé Martonvásár és Székesfehérvár között három szakaszon irányonként két szűkített sáv járható. A martonvásári csomópont le és felhajtóága zárva van.

Az 1-es főúton Biatorbágynál csomópontépítés miatt a fél útpályát lezárták. A 3-as főúton forgalmát Kistarcsánál rövid szakaszon elterelik. A 4-es főúton Törökszentmiklós elkerülő szakaszán aszfaltozás miatt napközben a fél útpályát lezárják. Torlódás várható. A 6-os főúton Adonynál csomópont épül: az 51-es km-nél leszűkítették az úton több helyen útszűkület várható. A 33-as főúton Füzesabonynál burkolatjavítást végeznek teljes útzár mellett, a forgalmat a régi 33-as útra terelik át.