Budapest

A Fehérvári úton a Bocskai út és a Móricz Zsigmond körtér között csak a BKV járművei közlekedhetnek. A Fehérvári út-Bocskai út kereszteződésében hétvégétől megváltozik a forgalmi rend. Az Október huszonharmadika utcáról Budafok irányába nem lehet majd balra nagy ívben kanyarodni, a Bocskai úton pedig irányonként két sávban lehet közlekedni úgy, hogy a Petőfi híd felé a Magyari utca és a Fehérvári út között az egyik sáv az ellenkező irányú pályán vezet majd.

A Bécsi út Vörösvári út csomópontban rendőrök irányítják a forgalmat.

A VII. kerületben a Garay tér Sajó utca és Alpár utca közötti részét vízcsőtörés miatt lezárták. A Szinva utca felé kerülhetnek.

A Margit utcát a Margit körút és az Apostol utca között lezárták, a munkaterületet a Margit utcai szerpentinen lehet elkerülni.

A Fillér utcában az Ezredes utcától felfelé, a táblákkal jelzett szakaszon ma este 6 órától november 20-án 6 óráig tilos megállni.

A XII. kerületben a Városkúti utat a Diós árok közelében lezárták, így az a csatornaépítés idején mind a Béla király út, mind pedig az Ada utca felől zsákutca.

Óbudán a Testvérhegyi utat a Bécsi út és a Kékfestő utca között csatornaépítés miatt szakaszosan lezárják.

A Kerepesi úton a Dózsa György útnál mindkét irányban útszűkületen kell áthajtani, mert átépítik a csomópontot.

A X. kerületben a Horog utcában a Bihari utca és a Fokos utca között félpályás útlezárás lassítja a haladást, mert gázvezetéket építenek.

A Haller utcában a Tűzoltó utca és a Nagyvárad tér között útszűkületre és sebességkorlátozásra kell számítani, mert felújítják a csatornát.

Vidéki utak

A teherautósok kifelé Sopronnál és Kópházánál három, Hegyeshalomnál kettő, Parassapusztánál egy órát várnak.

Az M0- ás autóúton a 16-os és a 18-as km között mindkét oldalon zárva a belső sáv. Az M1-es autópályán már csak Tatabányánál halad egy pályán a kétirányú forgalom. A herceghalmi csomópontban tegnap megszűnt a lezárás. Az M7-esen Balaton felé Martonvásár és Székesfehérvár között három szakaszon irányonként két szűkített sáv járható. A martonvásári csomópont le és felhajtóága még zárva van.

Az 1-es főúton Biatorbágynál a fél útpályát lezárták. A 3-as főúton forgalmát Kistarcsánál rövid szakaszon elterelik. A 4-es főúton Törökszentmiklós elkerülő szakaszán napközben a fél útpályát lezárják. Torlódás várható. A 6-os főúton Adonynál, az 51-es km-nél útszűkület várható. A 8-as főúton Csórnál csak 1 sáv járható, több kilométeres sor alakulhat ki pénteken is, érdemes az Sárszentmihály- Székesfehérvár úton kerülni. Az 52-es főúton a solti Kis-Duna hidat javítási munka miatt félszélességben lezárták.