Közel harminc embert állítottak elő a rendőrök a Nyugatinál egy raktárból. Az MTI szerint a rendőröket biztonsági őrök hívták ki, miután észlelték, hogy az épület tetején emberek mászkálnak.

Huszonnyolc személyt állítottak elő a rendőrök kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények alapos gyanúja miatt vasárnap Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság honlapján. A közrendvédelmi főosztály munkatársai állampolgári bejelentésre vonultak ki a VI. kerületbe, egy Nyugati pályaudvarhoz közeli raktárépületbe.

Egyelőre nem tudni, hogy az előállítottak valamennyien nagykorúak voltak-e, s pontosan milyen bűncselekmények gyanúja vetődött fel velük szemben. Az MTI szerint a rendőröket a közeli bevásárlóközpont biztonsági őrei riasztották, miután észrevették, hogy a raktárépület tetején emberek mászkálnak.

A rendőrök végül 29 személyt állítottak elő, egy fiatal nő ugyanis rövid időre elhagyta a helyszínt, s az akció után nem sokkal érkezett vissza a raktárépületbe. az akció során lefoglaltak egy autót is.