Budapest

Budapesten hétfő reggel nem végeznek sebességmérést.

A Soroksári úton a Koppány utcánál útszűkület okoz torlódást a Boráros tér felé, mert a külső sávban aszfaltoznak. Már a Határ úttól csak lépésben lehet haladni.

Nem működnek a jelzőlámpák, rendőrök irányítják a forgalmat a Liget téren a Vaspálya utcánál és a Hungária körúton az Egressy útnál

Vidéki utak

A kifelé haladó személyautósoknak Hegyeshalomnál kell félórás várakozásra számítaniuk. A személyautósok befelé haladva Sátoraljaújhelynél számítsanak 25 perces várakozásra.

Az M0-ás autóúton a 16-os és a 18-as km között befejezték az elválasztó elemek elhelyezését. A forgalomkorlátozások az autóúton megszűntek. Az M1-es autópályán már csak Tatabányánál halad egy pályán a kétirányú forgalom. A herceghalmi csomópontban megszűnt a lezárás. Az M7-es autópályán a főváros felé már csak Velencénél halad egy pályán mind a két irány forgalma. A csomóponti ágakban megszűntek a lezárások.

Az 1-es főúton Biatorbágynál csomópontépítés miatt a fél útpályát lezárták. A 3-as forgalmát Kistarcsánál rövid szakaszon elterelik építés miatt. A 4-esen Törökszentmiklós elkerülő szakaszán aszfaltozás miatt torlódás várható. A 11-esen Tát és Esztergom között közműépítés miatt a forgalmat jelzőlámpa irányítja. A 8-as főúton Székesfehérvár és Csór között valamint Inotánál útépítés miatt rendszeresek a torlódások napközben. A 35-ösön Debrecen-Józsa előtt még félpályás lezárás mellett aszfaltoznak. Az 52-es főúton a solti Kis-Duna hidat javítási munka miatt félszélességben lezárták. Az áthaladást jelzőlámpa szabályozza.