Budapest

Budapesten csütörtökön nem mérik az autósok sebességét.

Rendőrök irányítják a forgalmat Kispesten a Határ út és az Ady Endre út kereszteződésében. Az Üllői úton a Pöttyös utcánál sárgán villognak a forgalmi jelzőlámpák.

Lelassult a haladás az Alkotás utcában a Déli pályaudvar felé, valamint a Jászberényi úton és a Bécsi úton a városközpont irányában.

A Pongrác úton aszfaltoznak a Kőbányai út előtt, ezért csak egy sávban, váltakozó irányban lehet haladni. 

Vidéki utak

A  személyautósoknak kifelé Hegyeshalomnál és Sopronnál kell félórás várakozásra számítaniuk, míg a teherautósoknak kifelé három órát kell várakozniuk, Parassapusztánál pedig kettő órát. A személyautósok befelé haladva Hegyeshalomnál továbbá Sopronnál számítsanak félórás, míg a teherautósok két órás várakozásra.

Az M1-es autópályán már csak Tatabányánál halad egy pályán a kétirányú forgalom. Az M5-ös autópályán Budapest felé a 39-37 km között aszfaltozás miatt csak a belső sáv járható. Az M7-es autópályán a főváros felé már csak Velencénél halad egy pályán a két irány forgalma.

A 3-as főút forgalmát Kistarcsánál rövid szakaszon elterelik építés miatt. A 4-esen  Törökszentmiklós elkerülő szakaszán aszfaltozás miatt napközben a fél útpályát lezárják. Torlódás várható. A 6-oson Adonynál csomópont épül: az 51-es km-nél leszűkítették az úton több helyen útszűkület várható. Az 52-es főúton a solti Kis-Duna hídon megszűnt a sávlezárás. A 71-es főúton Badacsonytomajnál, a 74-es főúton Egervárnál aszfaltozás, míg a 81-esen Pérnél csomópontépítés miatt van sávlezárás és sebességkorlátozás.