Budapest

Budapesten péntek délelőtt nem mérik az autósok sebességét.

Soroksáron a Templom utcában csatornát építenek, a Tárcsás utca és a Rézöntő utca közötti útszakaszt lezárták.A 166-os autóbuszok erelőúton járnak, a Grassalkovich út - Hősök tere útvonalon viszik az utasokat.

Vidéki utak

A  személyautósoknak kifelé és befelé Hegyeshalomnál és Sopronnál félórás, Záhonynál egy órás várakozásra kell számítaniuk, míg a teherautósoknak kifelé egy órát kell várakozniuk Rábafüzesnél, Hegyeshalmnál és Ártándnál. A személyautósok befelé haladva Hegyeshalomnál továbbá Sopronnál számítsanak félórás, míg a teherautósok Hegyeshalomnál kettő, Rábafüzesnél egy, Sopronnál három, Salgótarjánnál pedig egy órás várakozásra.

Az M1-es autópályán már csak Tatabányánál halad egy pályán a kétirányú forgalom. Az M5-ös autópályán Budapest felé a 39-37 km között aszfaltozás miatt csak a belső sáv járható. Az M7-es autópályán a főváros felé már csak Velencénél halad egy pályán a két irány forgalma.

 Az 1-es főúton Biatorbágynál tegnap adták át az új csomópontot. A 3-as főút forgalmát Kistarcsánál rövid szakaszon elterelik építés miatt. A 4-esen Törökszentmiklós elkerülő szakaszán aszfaltozás miatt napközben a fél útpályát lezárják. Torlódás várható. A 6-os főúton Adonynál csomópont épül: az 51-es km-nél leszűkítették az úton több helyen útszűkület várható. A 11-esen Tát és Esztergom között közműépítés miatt bontották fel a burkolatot. Egy sáv szabad, a forgalmat jelzőlámpa irányítja. A 8-as főúton Székesfehérvár és Csór között valamint Inotánál útépítés miatt rendszeresek a torlódások napközben. A 35-ös főúton Debrecen-Józsa előtt még félpályás lezárás mellett aszfaltoznak.