Budapesten jelenleg nem mérik az autósok sebességét.

A személyautósoknak kifelé Hegyeshalomnál és Sopronnál félórás, Sátoraljaújhelynél befelé 25 perces várakozásra kell számítaniuk. Míg a teherautósoknak kifelé és befelé egy órát kell várakozniuk Hegyeshalomnál, Sopronnál befelé egy óra a várakozás.

Az M0- ás autóúton megszűntek a forgalomkorlátozások. Az M1-es autópályán már csak Tatabányánál halad egy pályán a forgalom. A herceghalmi csomópontban megszűnt a lezárás.

Az M5-ös autópályán Budapest felé a 39- 37 km között aszfaltozás miatt csak a belső sáv járható. Az M7-es autópályán a főváros felé már csak Velencénél halad egy pályán a két irány forgalma. A csomóponti ágakban megszűntek a lezárások.

Az 1-es főúton Biatorbágynál tegnap adták át az új csomópontot. A 3-as főút forgalmát Kistarcsánál rövid szakaszon elterelik építés miatt. A 4-es főúton Törökszentmiklós elkerülő szakaszán aszfaltozás miatt napközben a fél útpályát lezárják. Torlódás várható. A 6-os főúton Adonynál csomópont épül: az 51-es km-nél leszűkítették az úton több helyen útszűkület várható. A 11-es főúton Tát és Esztergom között közműépítés miatt bontották fel a burkolatot. Egy sáv szabad, a forgalmat jelzőlámpa irányítja. A 8-as főúton Székesfehérvár és Csór között valamint Inotánál útépítés miatt rendszeresek a torlódások napközben. A 35-ös főúton Debrecen-Józsa előtt még félpályás lezárás mellett aszfaltoznak. Az 52-es főúton a solti Kis-Duna hídon megszűnt a sávlezárás. A 71-es főúton Badacsonytomajnál, a 74-es főúton Egervárnál aszfaltozás, míg a 81-esen Pérnél csomópontépítés miatt van sávlezárás és sebességkorlátozás. Szegeden az 5-ös és az 55-ös főúton a gyűrött aszfaltot felmarják. Sávlezárások okoznak torlódást napközben.